U bent hier

Over ons

Parketvloeren Valentin is een familiebedrijf met zo’n 10 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Parketvloeren Valentin terecht.

De specialiteit van Parketvloeren Valentin is traditioneel eiken parket, maar ook alle andere soorten houten vloeren. Parketvloeren Valentin kan ook andere soorten houten vloeren stofarm schuren en afwerken. Niveauverschillen aanpassen en egaliseren tot op de millimeter is voor onze vakmensen geen enkel probleem. Indien u op zoek bent naar een oplossing voor het plaatsen van uw houten terras of voor het zandstralen van parket en/of meubelrenovatie is Parketvloeren Valentin de oplossing.

Tot slot is Parketvloeren Valentin ook een erkend verdeler en plaatser van Balterio laminaat en van Plameco spanplafonds.

In Erembodegem bevindt zich onze toonzalen van parketvloeren. Parketvloeren Valentin verplaatst zich zowel binnen heel Oost-Vlaanderen als andere provincies.