U bent hier

Parket

Aangeboden dienst, (meerlaags) parket leggen.

Parketvloeren Valentin is gespecialiseerd in traditioneel eiken parket. Plaatsen, renoveren en herstellen van verschillende houten vloeren en alle soorten parket tot in het kleinste detail is waar Parketvloeren Valentin naar streeft. 

Eén van de specialisaties van Parketvloeren Valentin is meerlaags parket. Meerlaags parket bestaat uit meerdere lagen die kruislings verlijmd zijn en ook onderling tegen elkaar inwerken. Het gevolg hiervan is dat meerlaags parket uiterst stabiel is. Meerlaags parket wordt afgewerkt met olie in kleur of naturel waardoor u een warme sfeer creëert in uw kamer. 

Daarnaast bent u voor massief parket bij Parketvloeren Valentin ook aan het juiste adres. Dit kan gaan om Mozaïek parket, denk maar aan het bekende dambord motief, wat zorgt voor een decoratief uitzicht. Het kan ook gaan om kopshout, dit is een massieve parketvloer samengesteld uit blokjes waarvan de vezelrichting niet horizontaal maar verticaal ligt. Kopshout parket is ideaal voor intensief belopen ruimtes. Onze klant kan kiezen voor het traditioneel parket, bestaand uit stroken zonder tand en groef, met een dikte van 6 tot 14 mm. Dit is een parketvloer dat voor alle ruimtes geschikt is. 

Tot slot is er het tand- en groefparket, een massieve parketvloer die voorzien is van een tand- en groef bestaande in diktes vanaf 10 tot 40 mm, met variabele of vaste lengtes en breedtes. 

Contacteer ons voor meer informatie.