U bent hier

Referenties

"In mijn sport streefde ik elke dag naar perfectie om topprestaties te kunnen leveren. Daarvoor moest ik op alle details letten en steeds tot het uiterste gaan. Deze instelling vond ik ook terug bij Valentin en zijn team, vandaar dat ik voor Valentin parket koos bij mij thuis. Nu geniet ik elke dag van hun vakmanschap."

Cédric Van Branteghem

Ben heel tevreden. Komt afspraken stipt na.Zeer harde en vriendelijke werkers. Werf zeer netjes achter gelaten. Raad iedereen aan zo een plafond te laten plaatsen door hen.

 

Georges uit Nieuwerkerken

"Een deel van de renovatie van onze woning werd uitgevoerd door Parketvloeren Valentin. De werken hielden o.a. in: het plaatsen van parket op de bestaande vloer en het leggen van een terras in bankira. Dit alles gebeurde zoals afgesproken en op een professionele manier."

Nieuwenborgh - Bael

"Bij deze bevestig ik mijn vertrouwen in uw kennis aangaande het plaatsen van parketten en houten vloeren. De voorbije jaren heb ik goede en correcte ervaringen met u gehad en benadruk dat u steeds van uw woord was, zowel wat prijs betreft als timing en kwaliteit."

Donald De Baets