Renoveren

Valentin Projects staat garant voor een professionele renovatie van uw parketvloer. Wij kunnen uw bestaande vloer volledig opschuren en opknappen zodat deze er terug als nieuw uit ziet. Ook vloeren die waterschade hebben opgelopen zijn door ons nog te herstellen. Of u nu aan het verbouwen of bijbouwen bent, Valentin Projects plaatst graag een parketvloer bij!

Door renovatie kan uw vloer volledige krasvrij worden gemaakt, indien gewenst kunnen wij achteraf ook uw vloer borstelen. Beschadigde vloerdelen en plinten kunnen door ons perfect vervangen worden. Met behulp van onze diamantschijven zijn wij in staat om niveauverschillen weg te werken.

Tot slot staan wij garant voor een perfecte afwerking van uw parketvloer. U kan bij ons kiezen tussen alle voorkomende afwerkingen en kleurbehandelingen voor parket en houten vloeren. Valentin Projects kan uw vloer lakken, boenen en/of olieën en gebruikt enkel producten waarvan de duurzaamheid reeds bewezen is.

Contacteer ons voor meer informatie!

balterio
lecol
lyoness
plameco

Over Onswat doen we

Parketvloeren Valentin is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Parketvloeren Valentin terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.parketvalentin.be

  info@parketvalentin.be

  +32 485 31 37 76