Houten Terrassen

Al eens gedacht aan een houten terras? Valentin Projects realiseerde voor tal van tevreden klanten een houten terras, een aangename rustgevende en esthetische plaats als verlengstuk van uw woning en tuin. Hout, een unieke kader met een wow en een zengevoel, een plaats om te verpozen en tot rust te komen. Een ontmoetingsruimte voor familie en vrienden, waar tafelen een waar plezier wordt.

Hout is een een natuurlijk gegeven en bezorgt u een warm en aangenaam gevoel. Sommige houtsoorten hebben een levensduurte van meer dan vijftig jaar en vergen weinig of geen onderhoud. Daarom is hout het middel bij uitstek en ideaal voor uw terras te verwezenlijken. Een terras is blootgesteld aan weer en wind. Het hout moet daarom bestand zijn tegen klimatologische variaties en vochtigheid. Het moet ook sterk genoeg zijn en bestand tegen slijtage. Alleen hout met een hoge natuurlijke duurzaamheidsklasse, behandeld hout met hoge temperaturen zijn geschikt voor dit type buitengebruik.

Valentin Projects kan u bijstaan in de keuze van het hout. Welke zijn de voldoende duurzame soorten terrashout? Welke houtsoorten kan je betreden zonder risico van splinters? Je wil natuurlijk volop kunnen genieten van je terras op blote voeten. Waarschijnlijk denkt u nu aan Bangkirai, wat een hardhout is. Maar ook zachte harsachtige soorten hout kunnen voor uw terras gebruikt worden.


Wat ook belangrijk is natuurlijk uw ondergrond. Stabiliteit is fundamentaal. Daarom is advies vragen een must en dat doet je het best bij Valentin Projects. Wij zorgen voor dat uw terras een meerwaarde wordt voor uw woning, tuin, veranda, balkon, zwembad, enz. Wij bieden u de ruimste keuze en beste prijs/kwaliteit. Uw houten terras wordt the place to be van uw woning. Het zal uw kader en comfortzone een extra dimensie geven.

Waarop nog wachten? De zomer staat voor de deur.

Contacteer ons voor meer informatie!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wenst u meer informatie over de plaatsing van een spanplafond of heeft u interesse in één van onze andere diensten zoals het plaatsen van parket en het renoveren van een houten vloer? Gaat dan gerust door onze rubrieken. Meer informatie kan je telefonisch of via onze contactpagina aanvragen. Klik gerust op de knop voor een vrijblijvende offerte, we helpen u graag verder. Tot snel!

balterio
fluffo
blanchon
lyoness
stretch

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.valentinprojects.be

  info@valentinprojects.be

  +32 485 31 37 76