Parketrenovatie in Aalst

Een houten vloer kan zeer mooi zijn, maar kan ook snel kapot gaan of kromtrekken, waardoor u een parketrenovatie moet laten uitvoeren in Aalst. Scheuren, krassen, deuken, vocht, bijtende producten of zware meubels die verplaatst worden: een beschadiging aan uw parket kan snel ontstaan. Laat ons u helpen om uw parketvloer in Erembodegem of elders in Aalst opnieuw te herstellen.

Een totale parketrenovatie in Aalst

Wij helpen bij het herstellen van uw parketvloer in Aalst wanneer dat nodig is. Denk maar aan deukjes door naaldhakken, zware producten die vallen of meubels die verschoven worden. Ook oude laklagen, waterschade of ouderdom kan zorgen voor schade aan uw parket. Onze vakmensen helpen u graag verder bij uw parketrenovatie in Aalst.

Een parketvloer eenvoudig herstellen

Een parketvloer heeft stijl en uitstraling, maar is aan slijtage onderhevig en moeten wij soms wel herstellen. Het kan dus perfect zijn dat uw parket in Aalst nog niet toe is aan vervanging, maar wel een stevige renovatie nodig heeft. Bij Valentin Projects vindt u daarvoor het ideale team. Wij kunnen uw parketvloer herstellen of volledig opschuren en de beschadigde bovenlaag verwijderen. Daarnaast zijn wij ook specialist in het uitborstelen en het lakken of in de was zetten van uw parket, uw parket oliën of boenen, uw plinten en beschadigde elementen vervangen en in het wegwerken van niveauverschillen. Een totale parketrenovatie is voor ons bedrijf in Aalst geen enkel probleem.

Wij herstellen uw parketvloer in Aalst

Een parketrenovatie behoort tot het takenpakket van onze ervaren experts. Zo kunt u snel opnieuw van een mooie parketvloer genieten die wij met plezier voor u herstellen. Bij ons in Aalst kunt u niet alleen terecht voor een parketrenovatie, maar ook als u een nieuwe parketvloer wilt laten plaatsen. Wij hebben een ruim assortiment aan parket in verschillende houtsoorten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw parketrenovatie in Aalst

Wenst u meer informatie over hoe wij een parketvloer herstellen in Erembodegem of elders in Aalst? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten, zoals het plaatsen van een spanplafond of een nieuwe parketvloer? Vraag dan gerust meer informatie via onze contactpagina. U kunt ook bellen naar 0485 31 37 76 of een e-mail sturen naar info@valentinprojects.be. Als u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u op de knop hiernaast klikken, wij helpen u graag verder.

balterio
fluffo
blanchon
lyoness
stretch

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.valentinprojects.be

  info@valentinprojects.be

  +32 485 31 37 76